De BnOservice Belofte

‘Perfectie, tot in de puntjes. Dat is de BnOservice Belofte.’

Originele Bang & Olufsen kwaliteit

BnOservice biedt een uitgebreid assortiment aan Refurbished Bang & Olufsen producten. Deze producten zijn Refurbished en altijd van originele Bang & Olufsen kwaliteit. Elk product wordt volledig getest en onderhoud gebeurt altijd met originele onderdelen, zodat de producten altijd in nieuwstaat verkeren.

25 jaar vakmanschap

Koen Ruiter, met 25 jaar ervaring in het design van Bang & Olufsen, is een begrip binnen en buiten de regio Utrecht. Zijn ervaring maakt hem de uitgelezen persoon om uw stijl te verrijken met Bang & Olufsen.

Uniek design

Het unieke design van Bang & Olufsen staat bekend om zijn aantrekkelijkheid en functionaliteit. Met tijdloos design en hoogwaardige materialen zorgt Bang & Olufsen voor een modern en strak uiterlijk.

Altijd service

Bij BnOservice kunt u rekenen op uitstekende service. Het Refurbished assortiment van Koen Ruiter is altijd klaar voor een demonstratie, en voor elke vraag over uw installatie kunt u bij BnOservice terecht.

24 maanden garantie

Elk Refurbished product van BnOservice komt met 24 maanden garantie, met een extra 12 maanden voor showroommodellen. De garantie omvat volledig herstel of vervanging, met service aan huis binnen een bepaalde straal van De Meern.

Deskundige installatie

Bij aankoop van een Refurbished product zorgt BnOservice voor een professionele installatie op locatie. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid en bieden ook stijladvies.

Wat betekent originele Bang & Olufsen kwaliteit bij BnOservice?

BnOservice biedt een assortiment aan Refurbished Bang & Olufsen producten, die altijd van originele kwaliteit zijn. Elk product wordt volledig getest, en onderhoud vindt plaats met originele onderdelen, zodat de producten in nieuwstaat verkeren.

Wie is Koen Ruiter en wat is zijn expertise?

Koen Ruiter is een expert met 25 jaar ervaring in het design van Bang & Olufsen. Hij is een gerespecteerde figuur binnen en buiten de regio Utrecht, bekend om zijn uitgebreide kennis en advisering over Bang & Olufsen producten.

Wat maakt het design van Bang & Olufsen uniek?

Het design van Bang & Olufsen staat bekend om zijn aantrekkelijke en functionele gebruik. Het tijdloze design, gekenmerkt door hoogwaardige materialen, zorgt voor een modern en strak uiterlijk.

Welke service en ondersteuning biedt BnOservice?

BnOservice staat elke dag klaar voor haar klanten, met een uitgebreid Refurbished assortiment klaar voor demonstratie en een deskundig team voor al uw vragen over Bang & Olufsen installaties.

Hoe werkt de garantie bij BnOservice?

Elk Refurbished product van BnOservice komt met 24 maanden garantie, uitgebreid met nog eens 12 maanden voor showroommodellen. Deze garantie omvat volledig herstel of vervanging, met service aan huis binnen een bepaalde straal van De Meern.

Hoe verloopt het installatieproces bij BnOservice?

Na aankoop van een Refurbished product verzorgt BnOservice de installatie op locatie. De monteurs zijn niet alleen technisch bekwaam maar bieden ook stijladvies, om de producten perfect in uw interieur te integreren.