BeoLab 11

BeoLab 11

De BeoLab 11 is een kleine subwoofer van Bang & Olufsen die voor zijn omvang fantastische baskwaliteit biedt. Dankzij zijn unieke akoestische vormgeving kan de BeoLab 11 op de grond of in een hoek geplaatst worden, of kan hij aan de muur worden gemonteerd. Door zijn minimale vibraties is hij zelfs een van de weinige subwoofers ter wereld die aan de muur gehangen kan worden! 
De BeoLab 11 is een goede aanvulling op de baservaring in elke kleine tot medium luidsprekeropstelling, waardoor lage frequenties vanaf 300 Hz en lager toegevoegd worden. De BeoLab 11 bestaat uit twee identieke luidsprekerkasten, met baffles die tegenover elkaar liggen. De buitenste behuizing is gemaakt van aluminium en is verkrijgbaar in zilver en wit. Het concept is gebaseerd op twee 6½”-drivers met elektronische componenten, waardoor de BeoLab 11 volledig actief is. 

Door een BeoLab 11 toe te voegen aan uw stereo-opstelling zult u merken dat u dingen op uw cd-collectie hoort die u nog nooit eerder gehoord hebt. Dit komt doordat veel audio-cd’s basinformatie bevatten die niet te reproduceren is met kleinere luidsprekers, omdat die niet de hele frequentiereeks dekken

Handleiding:

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Refurbished BeoLab 11
    Waardering:
    100% of 100

    De futuristische BeoLab 11 is een bijzonder krachtige subwoofer

    Lees verder

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren