BeoLab 3

BeoLab 3

De Bang & Olufsen BeoLab 3 levert u een bijzonder groots geluid vanuit een kleine luidspreker. Door het gebruik van speciaal door Bang & Olufsen ontwikkelde technologie wordt het mogelijk om uit een luidspreker met het formaat van de BeoLab 3 een unieke prestatie te verkrijgen.

Het zogenaamde 'Adaptive Bass Control' systeem van Bang & Olufsen zorgt ervoor dat deze BeoLab 3 luidsprekers een u optimale beleving geven, elke keer weer. De bass wordt krachtig en indrukwekkend en de akoestische lens zorgt voor een optimale klankbeleving.

Door middel van de Bang & Olufsen muurbeugels kunt u deze BeoLab 3 op alle plaatsen gebruiken. De verticale hoek van de beugel is immers zelf instelbaar. Daarnaast komt de BeoLab 3 ook perfect tot zijn recht als stereo in een boekenkast, of op een elegante lage voet.

BnOservice levert de BeoLab 3 nu ook met Spotify Upgrade. U kunt de BeoLab 3 dan rechtstreeks bedienen vanaf uw iPhone, iPad of Android toestel. 

Handleiding:
Optioneel (Spotify):
Spotify Upgrade

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Bezig met laden...
Aanpassingen BnOservice in verband met het Corona-virus
Helaas accepteren wij geen bezoekers meer in de winkel. U kunt nog wel producten ophalen en afgeven.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn introduceren wij WhatsApp video bezoeken. Om nu een BeeldBezoek te maken klikt u op de knop hier onder.

Maak een BeeldBezoek