BeoLab Penta

BeoLab Penta

Speciaal voor de echte geluidsliefhebber heeft Bang & Olufsen de BeoLab Penta ontwikkeld. Deze hoogwaardige actieve speaker, die een behuizing heeft van aluminium, bestaat uit maar liefst 9 speakers.

De speakers in de BeoLab Penta zijn er met zijn allen op gericht om u de perfecte geluidservaring te bieden. De 4 woofers zorgen voor de lage tonen, de middentoners brengen u de beste middentonen en de tweeter zorgt ervoor dat zelfs de hoge tonen volledig tot hun recht komen. De woofers en middentoners hebben beiden ook nog eens twee verschillende afstellingen, zodat de BeoLab Penta een 5-weg systeem wordt. Hier komt natuurlijk ook de naam Penta vandaan.

De Bang & Olufsen BeoLab Penta is een luidspreker van 1,65 meter hoog, en weegt zo’n 24 kilo. De BeoLab Penta vult met gemak u volledige ruimte met geweldig geluid, en zal perfect geschikt zijn voor elke thuisbioscoop. Wanneer u de BeoLab Penta aansluit op een Bang & Olufsen systeem wordt op de luidspreker ook alle informatie vertoond over de huidige muziek.

BnOservice levert de BeoLab Penta nu ook met Spotify Upgrade. U kunt de BeoLab Penta dan rechtstreeks bedienen vanaf uw iPhone, iPad of Android toestel.

Handleiding:
Optioneel (Spotify):
Spotify Upgrade

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Refurbished BeoLab Penta MK3 Smoked Oak (Spotify Upgrade)
  Waardering:
  98% of 100

  Deze set Penta's is technisch en optisch in nieuwstaat. Uitvoering Spotify Upgrade en smoked Oak Wooden covers

  Lees verder

  Vanaf € 4.495,00

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren