BeoVision 8

BeoVision 8

De BeoVision 8-26, 8-32 (HD-ready) en BeoVision 8-40 (Full HD) zijn LCD-televisies die gebruik maken van progressieve anti-weerspiegelingstechnologie voor een optimaal helder beeld, in het bijzonder overdag. Zwart is zwarter en de kleuren zijn voller.

Buitengewoon geluid. De luidspreker, die geïnspireerd is door de orkestbak in het theater waar de musici voor het podium zitten, geeft een ongelooflijk mooi geluid dat direct uit het beeldscherm lijkt te komen.

Oneindige mogelijkheden. De televisie die bij uw levensstijl past. De BeoVision 8 is, met zijn mooie uitgebalanceerde stand, een elegante herinterpretatie van de vrijstaande televisie. Daarnaast kan hij op een vlakke ondergrond geplaatst worden of bijvoorbeeld in de keuken, slaapkamer of kantoor aan de muur worden gehangen - u kunt hem zelfs als een hoogwaardig computer beeldscherm gebruiken. De BeoVision 8 is ontworpen voor mensen die informaliteit wensen zonder concessies te doen aan design of kwaliteit. Net zoals veel andere Bang & Olufsen televisies, kunnen er additionele luidsprekers en een subwoofer op aangesloten worden, net als een externe digitaal ontvangstapparaat en een aansluiting op het Master Link System.

Handleiding:
Designer:
David Lewis
Optioneel (AppleTV):
AppleTV Upgrade

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Refurbished BeoVision 8-40
  Waardering:
  98% of 100

  De BeoVision 8-40 heeft een 100 Hz Full-HD scherm.

  Lees verder
 2. Refurbished BeoVision 8-32
  Waardering:
  83% of 100

  Deze BeoVision 8-32 is HD-Ready en heeft een kijkhoek van wel 176 graden!

  Lees verder

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren