BeoLab 9

BeoLab 9

Deze luidspreker is wederom een juweeltje in de collectie van Bang & Olufsen. Een staaltje design en kwaliteit die figuurlijk het vuur in oog en oor laat branden. De combinatie van superieur geluid en oogstrelende vormgeving van de BeoLab 9 zullen iedere keer weer uw verwachtingen overstijgen. De akoestische lens op de luidspreker zorgt ervoor dat het geluid in 180 graden wordt verspreid. De weerkaatsing via de grond en het plafond wordt hierdoor verminderd om te voorkomen dat het geluid vervormt. Waar u ook plaatsneemt; de BeoLab 9 verrast u meer dan u zich kunt voorstellen.

De BeoLab 9, een actieve luidspreker met een electrische interface, is een tikkeltje eigenwijs in positieve zin; hij kan overal geplaatst worden omdat hij zich zelf aan zijn positie in de ruimte aanpast. Zo kunt u de luidspreker in een hoek of dicht tegen een muur plaatsen zonder dat dit ten koste gaat van zijn prestaties. Met recht een superieur product van Bang & Olufsen. De BeoLab 9 is zeer geschikt in een surround sound opstelling of als een stereo-luidspreker in een muzieksysteem en is in vijf kleuren leverbaar: zwart, donkergrijs, rood, blauw en wit.

BnOservice levert de BeoLab 9 nu ook met Spotify Upgrade. U kunt de BeoLab 9 dan rechtstreeks bedienen vanaf uw iPhone, iPad of Android toestel.

Handleiding:
Optioneel (Spotify):
Spotify Upgrade

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Refurbished BeoLab 9
  Waardering:
  100% of 100

  Het kleine broertje van de BeoLab 5

  Lees verder

  Vanaf € 3.495,00

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren