BeoLab 7.4

BeoLab 7.4

De BeoLab 7-4 geeft een film of tv-ervaring extra authenticiteit. Hij is fijnafgesteld met een speciale focus op de weergave van stemmen en geeft deze een hoge kwaliteit en akoestische helderheid. In een surround sound-opstelling is de BeoLab 7-4 ontworpen om als monomiddenspeaker voor een krachtige prestatie te zorgen.

In zijn compacte verticale vorm zijn twee luidsprekereenheden op elkaar geplaatst. Een bewezen constructie voor de best mogelijke toonbalans in spraak. De gepatenteerde acoustic lens technology van Bang & Olufsen verspreidt het geluid gelijkmatig aan de voorkant van de tv, waardoor het consistent is vanaf elke plek waar u ernaar luisterd.

Gegoten in één stuk aluminium is de kast gecoat met een duurzame en zijdeachtige zwarte laklaag. Aan de voorkant zit een gril gemaakt van geanodiseerd aluminium met een geperforeerd patroon, dat het totaal een grafisch tintje geeft. Zoals bij al onze producten is er altijd sprake van consistentie in onze disignlijnen.

Gemonteerd op de gemoteriseerde vloerstand met uw BeoVison 7, geeft de BeoLab 7-4 een extra geluidsdimensie aan alles wat u op tv kijkt.

Handleiding:

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Refurbished BeoLab 7.4
    Waardering:
    100% of 100

    De BeoLab 7-4 geeft een film of tv-ervaring extra authenticiteit. Hij is fijnafgesteld met een speciale focus op de weergave van stemmen en geeft deze een hoge kwaliteit en akoestische helderheid. In een surround sound-opstelling

    Lees verder

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren