BeoSound 4

BeoSound 4

Met de BeoSound 4 van Bang & Olufsen wordt uw favoriete muziek nu nog toegankelijker en beweeglijker. Het systeem biedt u niet alleen CD- en radiomogelijkheden, maar introduceert bovendien nieuwe opnamemogelijkheden in combinatie met de geïntegreerde digitale geheugenkaart. Als uw muziek eenmaal op een geheugenkaart is opgenomen, kunt u deze niet alleen afspelen op de Beosound 4, maar ook op onze BeoSound 2 digitale muziekspeler en de draagbare BeoSound 3.

De BeoSound 4 bevat alle elementen die u van een Bang & Olufsen muzieksysteem mag verwachten: compact, geraffineerd en met een vleugje magie. Steek uw hand uit naar het bedieningspaneel en de glazen deurtjes schuiven geruisloos open om de toetsen en de wielen van het bedieningspaneel te onthullen. Selecteer de CD en kijk hoe de glazen deurtjes verder omhoog gaan en de CD-klem omhoog komt. Dankzij de combinatie van een grafische display en de toetsen en wielen op het paneel, is een eenvoudige maar effectieve bediening van al uw uitgebreide muziekopties mogelijk

Het plaatsen van de BeoSound 4 kan op een traditionele maar ook op een opzienbarende wijze. Met behulp van de speciaal gemaakte Bang & Olufsen muurbeugel voor de BeoSound 4 lijkt het net alsof uw BeoSound 4 zweeft in de ruimte.

Handleiding:

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Refurbished BeoSound 4
    Waardering:
    70% of 100
    Dit apparaat heeft een futuristisch design en fantastische functies Lees verder

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren