BeoVision 5

BeoVision 5

De Beovision 5 van Bang & Olufsen zorgt ervoor dat u kunt genieten van een ongekende ervaring. Deze televisie laat u kennis maken met een heuse bioscoopbeleving in uw eigen woonkamer. Dit wordt onder andere mogelijk gemaakt door een ingebouwde Dolby Digital Decoder, en kan eenvoudig worden uitgebreid met een set BeoLab luidsprekers. Deze unieke televisie ervaring zal u versteld doen staan.

Een druk op de knop van een Beovision 5 en u zit midden in de beste beleving die Bang & Olufsen u te bieden heeft. Dit wordt mogelijk gemaakt door de speciale Vision-Clear technologie, die ervoor zorgt dat u in alle omstandigheden perfect beeld hebt. De Beovision 5 is dusdanig ontworpen dat u niks extra nodig heeft om te genieten van het beste dat Bang & Olufsen te bieden heeft.

De Beovision 5 is leverbaar met twee soorten beugels. De televisie kan aan de muur worden bevestigd door middel van een speciaal draaibare Bang & Olufsen muurbeugel, maar hij kan ook prachtig worden opgesteld in een standaard. Deze standaard zet het toestel volledig vrijstaand neer, wat voor optimale vrijheid zorgt.

Handleiding:
Designer:
David Lewis

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Refurbished BeoVision 5-42 MK1
    Waardering:
    80% of 100

    Deze complete home cinema set laat u de kwaliteit van een plasmascherm ervaren

    Lees verder

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren