BeoCenter 2

BeoCenter 2

Wanneer de BeoCenter 2 van een afstand bekeken wordt, verklapt het tijdloze design van Bang & Olufsen niets over de vele functies die in het product verborgen zijn.
Een lichte beroering van de functie [LOAD] echter, zorgt ervoor dat de twee vleugelvormige aluminium deuren op elegante wijze opzij schuiven en zo de gecombineerde CD-DVD speler onthullen.
Zodra de film of de muziek begonnen is, glijden de deurtjes weer terug naar de oorspronkelijke positie en maken duidelijk dat het niet de techniek is die we belangrijk vinden, maar het gaat om de hoogwaardige ervaring van Bang & Olufsen.

De BeoCenter 2 biedt toegang tot de gewone Compact Discs maar ook MP3 CD`s, CD-R, CD-RW, Video CD`s en DVD`s kunnen worden afgespeeld. Bovendien beschikt de BeoCenter 2 over een AM-FM radio met RDS. Dit maakt de BeoCenter 2 tot een werkelijk uniek entertainmentcenter.
Met zijn ovale vorm, doet de BeoCenter 2 in niets meer denken aan de traditionele audio-/video apparaten zoals we die van vroeger kennen. Het formaat van de display is zodanig dat het ook van een grote afstand kan worden afgelezen. Bovendien past de lichtsterkte ervan zich aan, aan de hoeveelheid omgevingslicht in de kamer.
In de radio kunnen 60 zenders, desgewenst met naam, worden voorgeprogrammeerd.

Natuurlijk kan de BeoCenter 2 worden geïntegreerd in een BeoLink netwerk. Er kunnen zelfs twee verschillende bronnen tegelijkertijd worden gespeeld. Geniet van uw nieuwe CD in de huiskamer terwijl uw huisgenoten in de keuken naar de radio luisteren.

BnOservice levert de BeoCenter 2 nu ook met Spotify Upgrade. U kunt de Beocenter 2 dan bedienen vanaf uw iPhone, iPad of Android toestel.

Handleiding:
Optioneel (Spotify):
Spotify Upgrade

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Refurbished BeoCenter 2
  Waardering:
  97% of 100

  De futuristische alleskunner, Cd-, dvd, radiospeler kan ooit wireless worden gebruikt.

  Lees verder
 2. Refurbished BeoCenter 2 Master Unit
  Waardering:
  100% of 100
  De futuristische alleskunner, Cd-, dvd, radiospeler kan ooit wireless worden gebruikt. Master Unit (zonder socket) Lees verder

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren