De BnOservice Belofte

 

‘’Perfectie, tot in de puntjes. Dat is de BnOservice Belofte.’’

 

Originele Bang & Olufsen kwaliteit

BnOservice biedt u een uitgebreid assortiment aan Refurbished Bang & Olufsen producten. Deze producten zijn Refurbished en bij BnOservice altijd van originele Bang & Olufsen kwaliteit.

Deze kwaliteit garandeert BnOservice door elk product volledig te testen. Op kwaliteit wordt niet bezuinigd. Onderhoud gebeurt altijd met originele Bang & Olufsen onderdelen. Hierdoor kunnen wij u verzekeren dat de Refurbished Bang & Olufsen producten altijd in nieuwstaat verkeren.

25 jaar vakmanschap

Koen Ruiter geniet dit jaar van zijn 25ste jaar ervaring met het prachtige design van Bang & Olufsen. In deze 25 jaar is hij een begrip geworden binnen en buiten de regio Utrecht, en heeft hij vele klanten mogen adviseren over Bang & Olufsen producten. Deze ervaring maakt hem de uitgelezen persoon om ook uw stijl te verrijken met Bang & Olufsen.

Door 25 jaar uitgebreide service te bieden aan al zijn klanten, te werken met materiaal van de hoogste kwaliteit en alleen het beste personeel, heeft hij zijn strepen verdient.
Koen Ruiter geeft elke klant een warme en hartelijke behandeling, voor de optimale ervaring met Bang & Olufsen.

Uniek design

Bang & Olufsen staat voor uniek design. Het design van Bang & Olufsen producten is zowel aantrekkelijk voor het oog als functioneel in gebruik. Het tijdloze design wordt gekenmerkt door het gebruik van hoogwaardige materialen, hiermee zorgt Bang & Olufsen voor een modern en strak uiterlijk. In onze showroom komt het geweldige Bang & Olufsen design het allerbest tot zijn recht.


Altijd service

Bij BnOservice mag u verwachten dat wij elke dag voor u klaar staan. Het Refurbished Bang & Olufsen assortiment van Koen Ruiter staat paraat voor een live demonstratie. Voor elke vraag die u heeft betreffende uw Bang & Olufsen installatie kunt u bij BnOservice terecht. Zoals u van een leverancier van de hoogste kwaliteit mag verwachten biedt BnOservice, naast ruime ervaring en gedegen kennis, op en top service.

24 maanden garantie

Op elk Refurbished Bang & Olufsen product van BnOservice krijgt u altijd 24 maanden garantie. Bij aanschaf van een Refurbished showroommodel wordt deze garantie zelfs met nog eens 12 maanden verlengd.

Onder deze garantie verstaat BnOservice een volledig herstel (indien nodig) of vervanging. BnOservice komt het product bij u thuis bekijken en, indien mogelijk, ter plekke repareren. Binnen een straal van 40 kilometer rondom De Meern worden er geen voorrijkosten gerekend, daarbuiten gaat dit in overleg.

 

Deskundige installatie

Wanneer u een Refurbished Bang & Olufsen product heeft aangeschaft bij BnOservice wordt dit product uiteraard op locatie geïnstalleerd. De installaties worden verzorgd door onze eigen monteur.

Deze monteur is speciaal opgeleid om de Refurbished Bang & Olufsen producten een perfecte plek te geven. Daarmee is onze monteur ook met recht ‘De Beste Monteur van Nederland’. De BnOservice monteur is overladen van ervaring waardoor hij ook perfect in te zetten is voor stijl advies. Maarten Bruinsma