Ruilen en Retourneren

Speciaal voor de verkoop via internet en webwinkels is er in Nederland een wet opgesteld. Een duidelijke uitleg van de Koop op Afstand-wet kunt u hier vinden. Om het voor onze klanten en onszelf zo helder en overzichtelijk mogelijk te houden, houden wij ons volledig aan deze wet.

Vragen en opmerkingen

U heeft uw bestelling ontvangen maar het is niet geheel naar uw verwachting of wens? Dan neemt u in eerste instantie contact op met ons.(info@beoservice.nl). Wij helpen u graag verder met uw vraagstuk.

Retourneren

U bent niet tevreden met uw bestelling en wenst uw bestelling te retourneren en uw geld terug te krijgen. Hiervoor kunt u het meegezonden retourfomulier gebruiken, of een digitale versie van het retourformulier aanvragen via ons email-adres (info@beoservice.nl). Wij helpen u bij de verdere stappen.

Wij storten uw volledige aankoopbedrag terug wanneer uw retournering aan de volgende eisen voldoet:

- Uw retourneringsaanvraag is binnen de eerste 14 dagen na ontvangst van uw product aangevraagd en binnen 14 dagen na uw aanvraag bij ons ontvangen.
- Het pakket is compleet en onbeschadigd geretourneerd.*
- Het pakket is voldoende gefrankeerd om te versturen. (de retourkosten zijn voor uw rekening. Afhankelijk van de vervoerder bedragen deze kosten tussen de 7 en 20 euro

Voldoet uw retournering aan de genoemde eisen, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, aan u crediteren op het door u aangegeven bank- of gironummer.

*Indien u meer doet met het ontvangen product dan het beoordelen daarvan (om te kijken of u het wil houden) en er daardoor schade aan het product ontstaat, bent u aansprakelijk voor de waardevermindering van het product.