Refurbished BeoSound 4

Dit apparaat heeft een futuristisch design en fantastische functies
Op voorraad
SKU
refurbished-beosound-4-m2
€ 995,00

De BeoSound 4 bevat alle elementen die u van een Bang & Olufsen muzieksysteem mag verwachten: compact, geraffineerd en met een vleugje magie. Steek uw hand uit naar het bedieningspaneel en de glazen deurtjes schuiven geruisloos open om de toetsen en de wielen van het bedieningspaneel te onthullen. Selecteer de CD en kijk hoe de glazen deurtjes verder omhoog gaan en de CD-klem omhoog komt. Dankzij de combinatie van een grafische display en de toetsen en wielen op het paneel, is een eenvoudige maar effectieve bediening van al uw uitgebreide muziekopties mogelijk

Het plaatsen van de BeoSound 4 kan op een traditionele maar ook op een opzienbarende wijze. Met behulp van de speciaal gemaakte Bang & Olufsen muurbeugel voor de BeoSound 4 lijkt het net alsof uw BeoSound 4 zweeft in de ruimte.

De BeoSound 4 met Wireless Update functie geeft u bovendien de mogelijkheid uw digitale muziekbestanden te streamen vanaf uw iPhone, iPad, Android of laptop naar de BeoSound 4. De meerprijs voor deze update is € 399,00.

✓ Wireless-Ready

✓ Mogelijkheid tot plaatsen op vloerstand

Meer informatie
Lengte (in cm) 28
Typenummer 2851 - 2860
Model BeoSound 4
Kleur Zwart
Hoogte (in cm) 39
Handleiding https://bnoservice.nl/handleidingen/beosound4.pdf
Muzieksysteem Masterlink Ja
Netwerkaansluiting Nee
Muzieksysteem Opslag Ja
Muzieksysteemtype Radio, CD
Muzieksysteem Actief (Powerlink) Ja
Diepte (in cm) 27
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Refurbished BeoSound 4
Uw waardering