Refurbished BeoLab 3500

De BeoLab 3500 kan zelfstandig of in een MasterLink systeem functioneren

Op voorraad
SKU
refurbished-beolab-3500-m2
€ 895,00

Bang & Olufsen heeft een speciaal systeem ontwikkeld voor iedereen die discreet maar toch ook intens wil genieten van het echte Bang & Olufsen geluid. De BeoLab 3500 is een minimalistische luidspreker die perfect kan worden geplaatst op een opvallende, of juist niet zo opvallende manier. Deze luidspreker past perfect in uw BeoLink systeem.

Het compacte design, in combinatie met de hoogwaardige technieken van Bang & Olufsen staan garant voor een geweldige geluidsbeleving. Het systeem kan worden gekoppeld met uw televisie of andere Bang & Olufsen apparaten. Hierdoor is het een perfect product om uw woonkamer, slaapkamer of keuken van prachtig geluid te voorzien. Als extra functie is een wekker toegevoegd, welke op talloze manieren kan worden gebruikt.

Deze BeoLab 3500 werd speciaal ontwikkeld om flexibel te zijn in alle opzichten. Daarom is de luidspreker op allerlei manieren te plaatsen, zoals bijvoorbeeld op een stand of aan de muur.

BnOservice levert de BeoLab 3500 nu ook als draadloze luidspreker. U kunt de BeoLab 1 dan draadloos bedienen vanaf uw iPhone, iPad of Android toestel. De luidspreker heeft enkel nog stroom nodig! Deze upgrade kost 450 euro.

✓ MasterLink tot wel 30 meter

✓ Wireless-Ready

Meer informatie
Model BeoLab 3500
Kleur Grijs
Lengte (in cm) 111
Hoogte (in cm) 9.5
Diepte (in cm) 11
Luidsprekertype Center, Stereo
Actieve Luidspreker Ja
Handleiding https://bnoservice.nl/handleidingen/beolab3500.pdf
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Refurbished BeoLab 3500
Uw waardering