+31 30 287 13 94

Uw partner in refurbished Bang & Olufsen.

6 artikel(en)

per pagina

Refurbished Bang & Olufsen, wat betekent dat nu precies?

vrijdag 16 oktober 2015 11:35:36 Europe/Berlin

Wat is Refurbished? De term Refurbished is de Engelse benaming voor ‘‘gereviseerd’’, wat inhoudt dat gebruikte producten een grondig proces ondergaan en een 2e leven worden ingeblazen. Refurbished is iets wat steeds belangrijker wordt op het gebied van audiovisuele systemen. De producten worden helemaal nagekeken en vernieuwd, zodat ze weer zo goed als een nieuw product zijn. De BnO producten worden grondig schoongemaakt van binnen en buiten. Met Refurbished heb je dus alle voordelen van een nieuw product, maar dan niet de hoge kosten. Maar hoe zit het dan precies met Refurbished Bang & Olufsen? Dé Refurbished Bang & Olufsen producten koopt u bij BnOservice. BnOservice koopt producten op van de particuliere en de zakelijke markt. Aan deze Bang & Olufsen producten mankeert vaak niks. BnOservice heeft een BnO Service Center waar alle producten worden gerestaureerd en verkocht als nieuw.

Lees meer
Geplaatst door Carlijn

Dé Refurbished Bang & Olufsen producten!

vrijdag 16 oktober 2015 10:54:15 Europe/Berlin

De BeoVision 7 is niet zomaar een tv. Het is een compleet entertainmentsysteem dat speciaal is ontwikkeld om een geluid- en beeld ervaring te bieden die uw verwachting ver te boven gaat. Met een Lcd-scherm van 32- of 40 inch en het krachtige actieve luidsprekersysteem, biedt de BeoVision 7 u alle voordelen van een plat beeldscherm, samen met het voordeel van een uitstekende geluidskwaliteit. In de slanke kast heeft Bang & Olufsen een complete Dvd-speler geïntegreerd. Net als alle andere Bang & Olufsen producten, kunt u de BeoVision aan de muur bevestigen. De BeoVision 7 kunt u met de muurbeugel draaien naar de door u gewenste positie. Er zijn verschillende soorten stands en muurbeugels ontwikkeld, om u keuze zo groot mogelijk te houden.

Lees meer
Geplaatst door Carlijn

De BeoVision van Bang & Olufsen

dinsdag 13 oktober 2015 17:57:04 Europe/Berlin

De traditie van Bang & Olufsen met televisie gaat ver terug. Zover zelfs, dat we meer dan 50 jaar in de geschiedenis moeten kijken om de eerste televisie te vinden die door B&O verkocht werd. Dit eerste model heette de Capri 611 en werd niet door Bang & Olufsen zelf geproduceerd, maar door het dealernetwerk doorverkocht. Dit alles gebeurde in het jaar 1958 voor het eerst. Tot 1965 werd deze Capri 611 door B&O verkocht. In dat jaar kwam namelijk de BeoVision 400 op de markt. Dit was het eerste televisietoestel dat door Bang & Olufsen was ontworpen en geproduceerd. Dit betekent dat vandaag de dag, 2015, B&O al 50 jaar televisies op de markt brengt.   

Lees meer
Geplaatst door Xander Graaf

Waarom Refurbished Bang en Olufsen?

dinsdag 13 oktober 2015 17:34:49 Europe/Berlin

Waarom zou iemand de overweging moeten maken om een Refurbished B&O aan te schaffen? De B&O producten worden weer als nieuw verkocht, waardoor de uitmuntende kwaliteit van Refurbished B&O precies hetzelfde blijft zoals u B&O kent. Daarbij biedt BnOservice minimaal twee jaar garantie bij al haar producten. De deskundige installaties worden uitgevoerd door een specialist met 25 jaar vakmanschap in B&O. Het leukste voordeel om de overweging tot aanschaf te maken is de prijs. De prijzen liggen meer dan 50% lager dan bij een nieuwe B&O. Naar mijn mening leveren Refurbished producten precies de zelfde kwaliteit als een nieuw apparaat. Dus waarom zou u dan meer betalen voor een nieuwe B&O terwijl de kwaliteit exact het zelfde is als een Refurbished B&O?   

Lees meer
Geplaatst door Merrenge

De cd-spelers van Bang & Olufsen in de jaren ‘90

dinsdag 13 oktober 2015 12:38:37 Europe/Berlin

In de jaren negentig zijn er door Bang & Olufsen aardig wat producten gelanceerd. Waaronder de BeoSound Century (1993), de BeoSound Ouverture (1994) de BeoCenter 2300 (1994) De cd brak wereldwijd door en hier werd nuttig gebruik van gemaakt dor B&O. De afgelopen jaren zijn er veel vragen ontstaan over wat nou precies het verschil is tussen deze producten. Dit artikel gaat deze vragen voor eens en voor altijd ophelderen.   

Lees meer
Geplaatst door Yoram Roemersma

Tweedehands en Refurbished

dinsdag 1 september 2015 14:21:13 Europe/Berlin

Bang & Olufsen. Het is veel meer dan een merk. Het is een levensstijl. Bang & Olufsen (B&O) is een Deens bedrijf, opgericht in 1925 in Struer door Peter Bang en Svend Olufsen, dat hoge kwaliteit audioproducten, videoproducten en telefoons ontwerpt en maakt. Rond het jaar 1960 is Bang & Olufsen ook te krijgen in Nederland.

De heer Thijs van Bommel heeft dit vanuit Denemarken gehaald om het toegankelijk te maken voor, toen, de mensen van Hilversum. Tot op de dag van vandaag zijn we hem dankbaar hiervoor. Zijn zoon, Leo van Bommel is tot op de dag van vandaag actief in deze B&O wereld.

Lees meer
Geplaatst door Yoram Roemersma

6 artikel(en)

per pagina