Refurbished BeoSound 9000 Mk3 (Wireless)

Ons favoriete product, de 6-cdwisselaar wordt nooit oud. Ook Wireless verkrijgbaar!
Op voorraad
SKU
refurbished-beosound-9000-mk3-m2
€ 1.795,00

BeoSound 9000 is het ultieme muziekcentrum: een indrukwekkende CD-speler met een ingebouwde radio. Niet alleen een technologische doorbraak, maar ook een staaltje vakmanschap en een decoratief meubelstuk.

U kunt het systeem opstellen, overal waar u maar muziek wilt horen. Traditioneel opgesteld, op tafel of hangend aan de wand, dan wel op een eigentijdse manier op de speciaal ontwikkelde verticale voet. Mogelijkheden volop: de keus is aan u. Een muurbeugel kost 95 euro en een vloerstand kost 250 euro.

De BeoSound 9000 vormt de basis van een nieuwe en visuele manier van muziek beleven. Volgens velen is dit het mooiste product wat Bang & Olufsen ooit ontworpen heeft. De eenvoud van de bediening in samenwerking met de verborgen technische hoogstandjes. In één woord: klasse.

BnOservice heeft het mogelijk gemaakt om de BeoSound 9000 te integreren in uw WiFi netwerk waardoor u draadloos kunt streamen vanaf uw smartphone, tablet of laptop! Deze update kost € 399,00. Door deze update is de BeoSound naast zijn uitmuntende geluidskwaliteit, iconische design ineens enorm relevant!

✓ Wireless-Ready

✓ 6 cd's met 1 druk op de knop

✓ MasterLink

✓ PIN Code

Meer informatie
Lengte (in cm) 89.6
Typenummer 2521 - 2527
Model BeoSound 9000
Kleur Grijs
Hoogte (in cm) 7
Handleiding https://bnoservice.nl/handleidingen/beolab3000.pdf
Muzieksysteem Masterlink Ja
Netwerkaansluiting Nee
Muzieksysteem Opslag Nee
Muzieksysteemtype Radio, CD
Muzieksysteem Actief (Powerlink) Ja
Diepte (in cm) 30,1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Refurbished BeoSound 9000 Mk3 (Wireless)
Uw waardering