+31 30 287 13 94.

Uw partner in refurbished Bang & Olufsen.

BeoLab 1 (wireless)

BeoLab 1 (wireless)

Net als alle andere BeoLab luidsprekers maakt de BeoLab 1 gebruik van actieve geluidstechnologie. Daarbij zijn eindversterkers direct in de luidsprekerkast ingebouwd en maken niet langer deel uit van het muzieksysteem. Op die manier kan compacter worden gebouwd en wordt een ongekend heldere weergave bereikt waarbij zelfs de subtielste nuances in de muziek op elk niveau hoorbaar worden. De BeoLab 1 kan zo luid of zo zacht spelen als u wilt en biedt een zo natuurlijke weergave als maar mogelijk is, of u nu een hobo van een klarinet in het orkest wilt onderscheiden, of de impact van een stadion door uw lichaam wilt voelen vibreren!

BeoLab 1 is onderverdeeld in drie compartimenten, afgewerkt met trillingsdempende materialen, die doorgaans alleen in de auto-industrie worden toegepast.

Toch is technische perfectie niet het enige doel. Even belangrijk is dat met een luidspreker ook geleefd moet kunnen worden. Waar traditionele luidsprekers vaak grote zwarte kasten zijn die in een hoek worden verstopt, staat de BeoLab 1 trots als een aantrekkelijk meubelstuk in de ruimte. Een verrijking voor elk interieur.

BnOservice levert de BeoLab 1 nu ook als "stand-alone" draadloze luidspreker. U kunt de BeoLab 1 Wireless dan bedienen vanaf uw iPhone, iPad of Android toestel. De luidspreker heeft enkel nog stroom nodig!

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina