Hulp nodig bij uw aankoop


Bent u op zoek naar een Bang & Olufsen product maar heeft u eigenlijk geen idee welk type het beste bij u past? Dan helpen wij u graag!

Per Live Chat
Klik dan rechts onderaan uw scherm op de live chat button. Een van onze deskundige medewerkers zal naar aanleiding van een aantal eenvoudige vragen precies kunnen adviseren welk product het beste bij uw wensen past. Zo koopt u nooit een Bang & Olufsen product bij ons dat niet perfect geschikt is!

Per telefoon
Van dinsdag tot en met zaterdag zijn wij tussen 10 uur 's ochtends en 17 uur in de middag telefonisch bereikbaar om u te helpen bij de juiste keuze uit ons brede assortiment Refurbished Bang & Olufsen. U kunt onze showroom bereiken op 030 287 13 94.

Per e-mail
Zet u uw vragen liever rustig op 'papier' dan kunt u ons altijd een e-mail sturen. Wij zorgen er voor dat u snel een reactie van ons krijgt. Uw e-mail kunt u sturen naar info@beoservice.nl

Advisering in onze showroom
Natuurlijk kunt u onze showroom in De Meern bezoeken! Wij nemen graag tijd voor al uw vragen onder het genot van een goed kopje koffie!