BTW en thuiskopieheffing


Prijsweergave BnOservice
Bij ieder product in de webshop ziet u de nieuwprijs  en de prijs bij BnOservice. Door onze calculator ziet u in een oogopslag uw besparing ten opzichte van de nieuwprijs.

Lage prijzen bij BnOservice
BnOservice biedt haar klanten een breed assortiment aan Bang & Olufsen en toebehoren tegen lage prijzen.

BTW-product
Een BTW-product is een product inclusief 21% BTW. BTW-producten op BnOservice.nl zijn altijd geprijsd inclusief  21% BTW. Er komt dus geen BTW meer bij. Iedere klant krijgt een officiële factuur op naam waarop de BTW apart vermeld is.

Thuiskopieheffing
De thuiskopieheffing compenseert makers en artiesten voor kopieën die consumenten van hun werk maken. Daardoor worden zij in staat gesteld hun creatieve werk voort te zetten en blijft het voor consumenten ook in de toekomst mogelijk om te kopiëren voor eigen gebruik.
Door technologische ontwikkelingen zijn de mogelijkheden voor het kopiëren van auteursrechtelijk materiaal de afgelopen jaren behoorlijk toegenomen. Het wordt voor consumenten steeds gemakkelijker om bestanden te kopiëren van CD’s, DVD’s, televisie, internet en andere media en apparaten naar onder andere computers, smartphones, tablets en MP3 spelers. Daarom is er per 1 januari 2013 een nieuwe regeling van kracht. Door deze aangepaste regeling krijgen makers en artiesten een vergoeding voor kopieën die consumenten maken op alle blanco beeld- of geluidsdragers, telefoons, hardware of consumentenelektronica, waarop of waarmee gekopieerd kan worden. De heffing is verplicht.

Let op: alle vernoemde prijzen op BnOservice zijn inclusief de thuiskopieheffing. BnOservice betaalt deze kosten voor de klant.