Refurbished BeoVision 7-55

Een Full-HD, 3D LED scherm met Blue-Ray-speler ingebouwd.

Op voorraad
SKU
beovision7-55-g2
€ 5.014,00

BeoVision 7-55

Een televisie die even slim als mooi is – en ook nog eens veelzijdig. Achter het klassieke elegante ontwerp van Bang & Olufsen schuilt een indrukwekkende verzameling scherm- en beeldtechnologieën, maar ook een scala aan verbindings- en integratiemogelijkheden. In de BeoVision 7-55 werd de fluorescerende achtergrondverlichting die in klassieke lcd-televisies wordt gebruikt, vervangen door een directe ledachtergrondverlichting met plaatselijke dim- en scanfunctie. Deze technologie zorgt voor diepere zwarttinten, een realistische kleurweergave en meer vloeiende bewegingen op het scherm. De BeoVision 7-55 beschikt ook over een beeldweergavesnelheid van 100/120 Hz en bewegingscompensatietechnologie zodat u een vloeiender beeld heeft met scherpere contouren voor bewegende voorwerpen. Voor de liefhebbers van High Definition heeft de BeoVision 7-55 een optioneel ingebouwde Blu-ray-speler waarmee u kunt genieten van de online BD Live-diensten, zoals filmtrailers.

Het kijkgenot hangt natuurlijk ook af van de geluidskwaliteit. Daarom heeft de BeoVision 7-55 een aparte luidspreker in twee verschillende versies die perfect past bij de schermgrootte: BeoLab 7-2 voor een stereo-opstelling of BeoLab 7-4 als u een speciale luispreker voor het middenkanaal wilt in een surroundsoundopstelling. En dankzij de Adaptive Sound Technology kunt u de luidsprekers die u op de televisie aansluit op elke manier configureren en nog altijd genieten van de ‘sweet spot’, de ideale luisterplek. Veelzijdigheid is echt de kern van het BeoVision 7-55-concept. Met zo veel opties om uit te kiezen, kunt u de opstelling creëren die perfect is afgestemd op uw levensstijl en woonruimte. De BeoVision 7-55 is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren en werd ontworpen voor plaatsing op de grond, met keuze uit een optionele hoge of lage vloerstand met gemotoriseerde kantelfunctie. Het is zelfs mogelijk om de televisie tegen een muur te monteren.

Of u de BeoVision 7-55 nu gebruikt als een stand-alone televisie of als deel van een surroundsysteem, u creëert een opstelling die past bij uw unieke situatie. Overigens kunt u ongeveer elke audio- of videobron van Bang & Olufsen op dit product aansluiten, inclusief een projector en zelfs een huisautomatiseringssysteem.

Hier ziet u een YouTubefilmpje

 

Meer informatie
Beeldformaat 55" (139.7 centimeter)
Bouwjaar 2012-2013
Typenummer BV7-55
Model BeoVision 7-55
Kleur Zwart
DVD Nee
Blu-Ray Ja
Handleiding https://bnoservice.nl/handleidingen/beovision7.pdf
HD-Ready Ja
Full-HD Ja
3D Vision Ja
4K Nee
Scart 2
DVI Nee
HDMI 4
Powerlink Ja
Masterlink Ja
SmartTV Nee
Hoofdtelefoon Ja
Afmeting Lengte 87.5cm x Hoogte 140.8cm x Diepte 18.4cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Refurbished BeoVision 7-55
Uw waardering